Riisuttuna

Riisuttuna on nykytanssin ja nykymusiikin yltiöpäinen fuusio.

Ensi-ilta 14.3.2014 Oulun kaupunginteatterin Pikisali

Lue lisää

Vimmaa

Vimmaa yhdistelee ronskia ilmaisua ja äärimmäistä kehollisuuden kokemusta, joka tarjoillaan katsojalle neljän tanssijan voimin. Tuomiston koreografia on hikinen sekoitus tunnetta, tarkoitusta, rytmiä ja raakaa voimaa.

Lue lisää

Sinua

Sinua on ensitapaaminen, puusauna, pitkä litania verbejä ja häävalssi. Ilman valssia.
Sinua on osa Pohjoisen tanssin aluekeskuksen Kinos –yhteistuotantoa.
Ensi-ilta: 22.7.2013 Täydenkuun Tanssit, Pyhäjärvi

Lue lisää

Halu

HALU on Korean Soulissa ensi-iltansa saanut suomalais-kanadalais-korealainen nykytanssiteos halusta ja haluamisesta. HALU on energistä liikettä, vahvaa musiikkia, voimakkaita tunteita ja ihan hirmuisesti tahtomista. Ja ehkä vähän saamista.

Lue lisää

Leiki Koreografia

Leiki Koreografia tanssipelissä pelaaja pääse toimimaan kahden ammattitanssijan koreografina.
Nähtäväksi jää onko lopputulos täynnä näkemystä, koominen kompastus, vuoden taideteko vai yllättävä floppi.

Lue lisää

Kätilö

Katja Ketun (synt. 1978) tosipohjainen menestysromaani tuodaan näyttämölle ensimmäistä kertaa Oulussa. Teosta on kiitetty poikkeuksellinen runsaasta ja väkevästä kielestä. Sama alkuvoimaisuus ja aistivoima koetaan nyt myös näyttämöllä.

Lue lisää

Lähellä – Suomen kansallisbaletin tilausteos

“Halusin lähteä tekemään lämpimiä ja läheisiä duettoja täynnä mielihyvää ja onnea, mutta joissa silti olisi intohimon energiamäärää hempeilyn sijaan”, Tuomisto kuvailee teoksensa lähtökohtia.

Lue lisää

Kara ja Oke

Kara ja Oke on nykytanssiteos, joka kertoo palavasta intohimosta ja innokkaista karaokefaneista. Mukaan mahtuu salattua intohimoa salin poikki, epävarmoja nuotteja ja hiljaa mutistuja tunnustuksia. Kara ja Oke on humoristinen ja koskettava, kiihdyttävä ja pysäyttävä.

Lue lisää

Keittiönpöydällä

Koreografi Satu Tuomiston uudessa teoksessa Pannuhallissa on pöydälle katettuna rajua tanssia, ilottelevaa iskelmää, suhdepeliä, hartaita toiveita ja kasa rikkirevittyjä tabuja. Teoksen musiikista vastaa räpistä iskelmävoittoisten sävellysten pariin siirtynyt Mariska yhdessä Pahat Sudet -bändinsä kanssa.

Lue lisää

Säätö

Säätö on humoristinen ja koskettava teos, jossa nykytanssi, katutanssivaikutteet, parityöskentely ja kontaktinotto saavat rytminsä elävän samban raikkaudesta, dubstepin syvyydestä ja dancehallin tehosta. Vastakohdista voimansa saavassa Säädössä vauhti ja pysähtyminen ovat molemmat herkässä.

Lue lisää

Huu, haukka haukkaan

Huu, haukka haukkaan on hupaisa ja hurmaava tanssiteos, joka vie yleisön totuus tai tehtävä -leikin tunnelmiin. Yleisön aktiivinen mukanaolo ja reaaliaikaiset päätökset kuljettavat teosta eteenpäin hurjalla voimalla.

Lue lisää

Olenko Olento – Tanssiteatteri Raatikon tilausteos

Olenko Olento on nuorille suunnattu Tanssiteatteri Raatikon tilausteos, joka käsittelee identiteetin muotoutumista. Kuka minä olen, mitä muuta olen kuin harrastukseni ja koulusuoritukseni? Kuka minua määrittää; kaverini, perheeni vai minä itse? Olen kova ja samaan aikaan hauras, olen vahva ja heikko, olen ulkopuolinen ja sisäpiirissä.

Lue lisää

Tell Me Something

Teos on humoristinen soolo, joka sai ensi-iltansa Brysselissä Theatre 140 teatterissa Europalia festivaaleilla tammikuussa 2008. Teos on sittemmin nähty Saksassa, Tanskassa ja Suomessa, ja se kiertää festivaaleja edelleen!

Lue lisää

Mirjami ja Mikael

Teos on duetto miehelle ja naiselle, parisuhdetta huumorilla. Pariskunta löysissä
kalsareissaan tutustuu omaan kilpailuviettiinsä joka kasvaa kasvamistaan.

Lue lisää