Kara ja Oke

Kara ja Oke on nykytanssiteos, joka kertoo palavasta intohimosta ja innokkaista karaokefaneista. Mukaan mahtuu salattua intohimoa salin poikki, epävarmoja nuotteja ja hiljaa mutistuja tunnustuksia. Kara ja Oke on humoristinen ja koskettava, kiihdyttävä ja pysäyttävä.

No ny on nii hyvä meininki et eiköhä lähetä vetää karaokee?

Tätä kysyy Kara ja Oke -nykytanssiteos, joka kertoo palavasta intohimosta ja innokkaista karaokefaneista. Mukaan mahtuu salattua intohimoa salin poikki, epävarmoja nuotteja ja hiljaa mutistuja tunnustuksia. Kara ja Oke on humoristinen ja koskettava, kiihdyttävä ja pysäyttävä. Sen avoimuus ja haavoittuvuus herättävät sympatiaa, ja rintataskusta löytyvät myös itku ja nauru.

Kara ja Oke on nykytanssia lattareilla ja tilan ottamista. Se on liikkuvaa, liikuttavaa sekä muodostelmaa yhdessä ja erikseen. Teos on kontaktia ja kontaktin mahdottomuutta, lattareista ammennettua energiaa, kehonkäyttöä ja suurta rakkautta musiikkiin. Kara ja Oke on vauhtia, voimaa ja hikeä.

 

Ensi-ilta: 20.4.2011, Nightclub Tähti, Oulu

Koreografia: Satu Tuomisto

Tanssijat: Anssi Kirkonpelto, Elena Ruuskanen, Teemu Tuohimaa sekä Miina-Anniina Heiskanen, Heli Jaakola, Mia Jaatinen, Carmen Kekki, Tiina Kilponen, Mimmi Marjamaa, Mari Numminen, Kaisa Rundelin, Tiina Santavuo, Annika Tuoma, Matti Timonen.

Äänisuunnittelu: Lauri Tuohimaa
Valosuunnittelu: Jari Haavikko
Tekniikka: Jari Haavikko, Petri Busk
Videosuunnittelija: Mikko Pohjola
Valokuvaaja: Elina Kinnunen
Pukusuunnittelija: Maija Pihlaja
Harjoittaja: Outi Martikainen
Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus: Oamkin Viestintäpalvelut
Tuotanto: JoJo – Oulun Tanssin Keskus ry, Oamk ja Satu Tuomisto

 

Lue lisää
Video