Huu, haukka haukkaan

Huu, haukka haukkaan on hupaisa ja hurmaava tanssiteos, joka vie yleisön totuus tai tehtävä -leikin tunnelmiin. Yleisön aktiivinen mukanaolo ja reaaliaikaiset päätökset kuljettavat teosta eteenpäin hurjalla voimalla.

Huu, haukka haukkaan on hupaisa ja hurmaava tanssiteos, joka vie yleisön totuus tai tehtävä -leikin tunnelmiin. Yleisön aktiivinen mukanaolo ja reaaliaikaiset päätökset kuljettavat teosta eteenpäin hurjalla voimalla. Luvassa on hauskuutta, keveyttä ja laajoja tunneskaaloja, kun neljä tyyppiä yrittää rämpiä eteenpäin elämän villissä viidakossa. Ihmissuhteista ei ole tulla mitään tolkkua, on tykkäämistä, inhoa, kateutta, palavaa halua ja raivoa – tunnetta joka lähtöön.

 
Ensi-ilta: 31.10.2008 Kulttuuritalo Valve, Oulu
Kiertueella: 1.12.2009, Zodiak, Helsinki


Koreografi: Satu Tuomisto
Tanssijat: Petri Kauppinen, Sampo Kerola, Outi Martikainen, Henna Holma/ Elena Ruuskanen
Musiikki: Roger d’Olivere Mapp
Valosuunnittelu: Jari Haavikko
Tuotanto: JoJo – Oulun Tanssin Keskus ja Satu Tuomisto

 

“Kun otetaan neljä lahjakasta ja monipuolista esiintyjää, oudon villejä ideoita pulppuava koreografi-ohjaaja ja yllättävästi ajatteleva musiikin tekijä, saadaan hersyvän mielenkiintoinen teos, jolle ei tee oikeutta, jos sitä kutsutaan “vain” tanssiksi. […] Teos piti katsojan odotuksesta varpaillaan alusta loppuun ja runsaat oivalluksen hetket herättivät myös katsomossa vaihtelevan sarjan mielialoja.”
– Mika Saarelainen, Helsingin Sanomat, 3.12.2009

 

Video
Lue lisää