Kategoriat
Blogi

Olenko Olento Yhteisötanssifestivaalilla Tampereella

Tanssiteatteri Raatikon Olenko Olento (kor. Satu Tuomisto) vierailee Tampereella Hällä-näyttämöllä 26.8.2012 klo 16.

Yhteisötanssifestivaali tuo esille yhteisöllistä, osallistavaa ja voimaannuttavaa tanssitaidetta kaikille ihmisryhmille. Festivaali tuo tanssin ihmisten arkeen ja tarjoaa mahdollisuuksia pysähtyä taiteen äärelle yhdessä muiden kanssa katsellen, kuunnellen, tanssienkin.

Olenko olento käsittelee identiteetin muotoutumista. Kuka minä olen, mitä muuta olen kuin harrastukseni ja koulusuoritukseni? Kuka minua määrittää; kaverini, perheeni vai minä itse? Olen kova ja samaan aikaan hauras, olen vahva ja heikko, olen ulkopuolinen ja sisäpiirissä. Tanssiteatterin keinoin lähestytään kolmen nuoren, Oonan, Oskun ja Olivian, elämää. Tanssiteoksen liikekieli on nykytanssia, ja esitys on osittain vuorovaikutteinen.

koreografia: Satu Tuomisto
musiikki: Roger d’Olivere Mapp
valosuunnittelu: Minna Heikkilä

tanssijat: Pasi Seppä, Hanna Kivioja ja Elena Ruuskanen

http://www.sisasuomentanssi.fi/pirkanmaa/ei-kategoriaa/olenko-olento