Kategoriat
Blogi

HAASTA FIRMA -kampanja haastaa yritykset kulttuurin pariin

Jaa hyvää mieltä ja oloa haastamalla firma Vimmaa –esitykseen!

Haasta firma –kampanja kutsuu yritykset haastamaan toisensa kulttuurin ja taiteen pariin. Tule henkilökuntasi kanssa nauttimaan huikeasta Vimmaa –nykytanssiesityksestä sekä innostakaa toinen yritys nauttimaan kulttuurielämyksestä!

Kulttuuritauko piristää työilmapiiriä, kehittää luovuutta ja ennen kaikkea se on hauskaa!

Kerätkää työpaikaltanne porukka kasaan ja lähtekää nauttimaan Vimmaa –esityksestä. Esityksen jälkeen luvassa on taiteilijatapaaminen, jossa voitte yhdessä koreografin ja tanssijoiden kanssa keskustella luovuuden, liikkeen ja tilan merkityksestä työelämässä ja innovaatioiden synnyssä.

Miettikää yhdessä tai meidän kanssamme yritys, jonka haluatte haastaa katsomaan Vimmaa –esitystä sekä kehittämään työhyvinvointiaan tanssin kautta. Voitte joko itse olla yhteydessä valitsemaanne yritykseen tai me voimme haastaa heidät puolestanne.

Kampanjan tarkoituksena on esitellä kulttuurin monimuotoisuuttaa ja sen hyötyjä työhyvinvoinnin edistäjänä. Kampanja innostaa kokemaan kulttuuria ja näkemään sen hyvää tekevän vaikutuksen. Laitetaan iso pyörä pörimään ja haastetaan mahdollisimman moni yritys kulttuurin monipuoliseen maailmaan.

Annetaan kulttuurin tehdä hyvää meille kaikille!

Ilmottaudu mukaan kampanjaan alla olevasta linkistä:

Haasta Firma -kampanja

Lisätietoa kampanjasta:

Leena Erähalme
tuottaja
leena.erahalme@aava-tuotannot.fi
+358 40 732 0942